Política de privacitat

Aquesta política de privacitat és aplicable als tractaments de dades que l’Associació Catalannets duu a terme a través de la pàgina web www.eljocllengut.cat i altres pàgines que s’indiquin en cada cas. Et recomanem que la llegeixis amb deteniment abans d’utilitzar aquesta pàgina web i subministrar dades personals. No dubtis a consultar-nos qualsevol dubte en relació amb la teva privacitat a través del correu electrònic info@eljocllengut.cat.

ÍNDEX DE CONTINGUTS

En aquesta política de privacitat trobaràs tota la informació relativa al tractament de les teves dades personals i als drets que pots exercir per mantenir-ne el control. En aquest sentit, trobaràs informació sobre:

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades

2. Quins requisits has de complir per subministrar-nos les teves dades personals

3. Quins tractaments de dades fem i quines en són les característiques principals:

 • Quines dades recollim i quines són les vies de recollida
 • Per a quines finalitats recollim les dades que et sol·licitem
 • Quina és la legitimació per tractar-les
 • Durant quant de temps les conservem

4. A quins destinataris es comuniquen les teves dades

5. Existència de transferències internacionals de les teves dades

6. Quins són els teus drets i com pots exercir-los

7. Com protegim la teva informació personal

8. Quina normativa afecta aquesta política

9. Modificacions d’aquesta política

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Les teves dades personals seran tractades per l’Associació Catalannets, amb NIF G16972614 i inscrita en el Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 69971, les dades de contacte de la qual són:

 • Adreça: Carrer Granollers, 14, Sant Vicenç dels Horts, 08620 (Barcelona)
 • Correu electrònic: catalannets@catalannets.cat 
2. QUINS REQUISITS HAS DE COMPLIR PER A SUBMINISTRAR-NOS LES TEVES DADES PERSONALS

2.1. Edat mínima. Per a subministrar-nos les teves dades personals, has de tenir una edat mínima de 14 anys i, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per a utilitzar aquesta pàgina web.

2.2. Veracitat. En proporcionar les teves dades per utilitzar els nostres serveis, garanteixes que les dades facilitades són reals, veraces, actualitzades i, a més, et pertany a tu i no a terceres persones.

A més, ens has de notificar qualsevol modificació que es produeixi en les dades facilitades, responent en qualsevol cas de la veracitat i exactitud de les dades subministrades en cada moment.

2.3. Control d’edat i veracitat. L’Associació Catalannets es reserva el dret de verificar la teva edat i informació identificativa en qualsevol moment, si és necessari, fins i tot requerint-te un document oficial acreditatiu o procediment equivalent, si és necessari, i en cas de detecció de frau o que es comprovi o es tingui sospita fonamentada que ets menor de l’edat indicada, es procedirà a eliminar les teves dades personals i no podrem atendre la teva petició. En el cas de menors d’edat, per dur a terme el tractament serà necessària l’autorització dels teus tutors legals.

3. QUINS SÓN ELS TRACTAMENTS DE DADES I QUINES CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS TENEN

A continuació, t’expliquem com tractem la teva informació personal i et proporcionem, detalladament, tota la informació rellevant relativa a la teva privacitat:

Quines són les vies de recollida de les dades?

 • Formulari per a la formalització de comandes
 • Enviament de correus electrònics a l’adreça info@eljocllengut.cat o altres adreces electròniques de l’Associació Catalannets.

Quines dades recollim?

Informació identificativa i de contacte, així com l’adreça necessària per efectuar l’enviament de la comanda. Recollim les teves dades identificatives (nom i cognoms) l’adreça de correu electrònic i l’adreça postal, així com qualsevol altra que incloguis de manera voluntària en les comunicacions que ens remetis.

Podem sol·licitar-te informació addicional si és necessari per efectuar la teva comanda o qualsevol altra sol·licitud.

Quines són les finalitats del tractament de les teves dades personals?

La finalitat principal del tractament d’aquestes dades és la de processar les teves comandes, com també contestar les teves sol·licituds, resoldre els teus dubtes o subministrar-te la informació requerida, a banda de fer el seguiment de les teves peticions, si s’escau.

Quina és la base de legitimació que ens permet tractar les teves dades? És obligatori el subministrament d’aquestes dades?

Les dades subministrades per a les finalitats anteriors es tractaran sobre la base del teu consentiment, atorgat quan, de manera voluntària, et poses en contacte amb nosaltres a través dels mitjans posats a la teva disposició per a sol·licitar-nos informació o fer-nos alguna petició o comanda. La informació que hauràs de subministrar-nos de manera obligatòria estarà indicada amb un asterisc o d’una altra manera. Sense aquesta informació no seria possible atendre les teves consultes, sol·licituds o comandes.

Durant quant de temps conservarem la teva informació?

Tota la teva informació personal la tractarem durant el temps en el qual s’estiguin tramitant les teves sol·licituds i comandes, així com per fer-ne el seguiment. Una vegada finalitzat aquest període, l’Associació Catalannets conservarà, bloquejada, aquesta informació durant els terminis previstos en la legislació per atendre eventuals responsabilitats i per demostrar el compliment de les nostres obligacions.

A qui cedim la teva informació personal?

No fem cap cessió addicional per dur a terme aquest tractament que les cessions indicades, amb caràcter general, en l’apartat 4 (“A qui cedim la teva informació personal”). En aquest sentit, alguns canals a través dels quals pots posar-te en contacte amb nosaltres són gestionats per proveïdors de serveis, que actuen com a encarregats del tractament. Trobaràs més informació sobre com actuen aquests proveïdors de serveis en l’apartat 4, esmentat anteriorment.

Navegació per la pàgina web (galetes)

En aquest web podem utilitzar galetes (cookies) per a l’anàlisi de dades dels nostres visitants, per millorar el nostre lloc web, mostrar contingut personalitzat i oferir una experiència excel·lent en el lloc web. Per obtenir més informació sobre les galetes que utilitzem, pots fer-ho a través d’aquest enllaç.

Perfils de l’Associació Catalannets en xarxes socials

L’Associació Catalannets compta amb perfils per al projecte “Llengut” en les xarxes socials X i Instagram.

Quan et fas seguidor d’alguna de les nostres pàgines a les xarxes socials, el tractament de les dades es regirà per les condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social corresponent i acceptades prèviament per l’usuari.

L’Associació Catalannets, en aquest sentit, tractarà les teves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, i t’informarà d’activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

Tingues en compte que nosaltres no tenim influència sobre la informació que la xarxa social recull o com la processa, per la qual cosa et recomanem que et mantinguis informat del propòsit i abast de la recollida d’informació d’aquestes xarxes socials.

4. A QUI CEDIM LA TEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En general, l’Associació Catalannets no comunicarà les teves dades a tercers, més enllà dels necessaris per processar les comandes que facis a través d’aquesta pàgina web, així com per fer-ne un seguiment. No obstant això, t’informem de les comunicacions que podem fer, amb caràcter general, i que afecten tots els tractaments anteriors i la seva base legitimadora.

 • Prestadors de serveis essencials per executar els serveis i accions del nostre àmbit de funcionament (per exemple, empreses d’allotjament informàtic, plataformes d’enviament de les comunicacions comercials, manteniment informàtic…). No obstant això, aquestes entitats han signat els acords corresponents de confidencialitat i només tractaran les teves dades segons les nostres instruccions, i no podran utilitzar-les per a finalitats pròpies o a part del servei que ens presten.
 • Organismes públics. Podrem revelar a les autoritats públiques competents les dades i qualsevol altra informació que estigui en el nostre poder o que sigui accessible a través dels nostres sistemes quan hi hagi una obligació legal per a aquest fi, com també quan sigui requerida; per exemple, quan la finalitat sigui la de prevenir o perseguir abusos dels serveis o activitats fraudulentes a través de la nostra pàgina web. En aquests casos, les dades de caràcter personal que ens facilitis es conservaran i posaran a la disposició de les autoritats administratives o judicials.
 • En cas d’una operació societària: en cas d’una fusió, una adquisició, venda de la totalitat o part dels seus actius o qualsevol altre tipus d’operació societària en la qual intervingui un tercer, podrem compartir, divulgar o transferir les dades dels usuaris a l’entitat successora (fins i tot durant la fase prèvia a l’operació).
 • A tercers després d’una agregació o anonimització: podrem divulgar o utilitzar dades agregades o anonimitzades (és a dir, les que no siguin vinculables a una persona física identificada o identificable) per a qualsevol finalitat.
 • A tercers amb el consentiment de l’usuari o una altra base legítima: en el cas que vulguem compartir dades amb tercers fora de l’àmbit d’aquesta política de privacitat se sol·licitarà, en tot cas, el teu consentiment o se t’informarà sobre aquesta acció i la seva base legítima.

Així mateix, t’informem que aquesta política de privacitat només es refereix a la recollida, tractament i ús d’informació (relativa a dades personals) per part nostra a través de la interacció amb nosaltres o la nostra pàgina web. L’accés a pàgines web de tercers a les quals puguis accedir a través d’enllaços des de la nostra pàgina web tenen les seves pròpies polítiques de privacitat sobre les quals no tenim cap control. Per això, abans de facilitar-los cap informació personal, et recomanem que t’informis sobre les seves polítiques de privacitat.

5. EXISTÈNCIA DE TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE LES TEVES DADES

Només hi haurà transferència internacional de les teves dades en cas que la teva comanda requereixi efectuar un enviament fora de l’Estat espanyol, i aquesta transferència es farà exclusivament als proveïdors de servei amb què col·laborem en cada cas per al transport de paquets.

6. QUINS DRETS QUE POTS EXERCIR COM A INTERESSAT

Pots exercir els drets que la llei et garanteix en relació amb el tractament de les teves dades personals contactant amb nosaltres a través del correu electrònic info@eljocllengut.cat.

Qualsevol petició de drets que rebem la resoldrem al més aviat possible i, en qualsevol cas, dins del termini màxim establert per la legislació des que la rebem. En alguns casos, serà necessari sol·licitar-te una còpia del teu document d’identitat o un altre document identificatiu si és necessari verificar la teva identitat.

Els drets que et corresponen com a interessat són els següents:

Dret a retirar el consentiment atorgat

Pots revocar el teu consentiment en relació amb tots els processaments basats en aquest en qualsevol moment. No obstant això, la retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

Dret d’accés

Tens dret de saber quines dades estan sent objecte de tractament, si escau, i si és així, obtenir una còpia d’aquestes dades, així com a obtenir informació relativa a: l’origen i els destinataris de les dades; les finalitats per a les quals es tracten; si existeix un procés de presa de decisions automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils; el període de retenció de les dades, i els drets previstos per la normativa.

Dret de rectificació

Tens dret a rectificar les teves dades personals o a completar-les si estan incompletes.

Dret de supressió

Tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades personals si ja no són necessàries per al propòsit per al qual van ser recopilades o, si escau, si ja no estem autoritzats per a tractar-les.

Dret a la portabilitat de dades

Tens dret a sol·licitar la portabilitat de les dades en el cas dels tractaments de les teves dades que estiguin basats en el teu consentiment o en l’execució d’un contracte, sempre que el processament hagi estat per mitjans automatitzats. En cas d’exercici d’aquest dret, rebràs les teves dades personals en un format estructurat, d’ús comú i llegible per qualsevol dispositiu electrònic. No obstant això, també pots sol·licitar, quan sigui possible, que les teves dades siguin transmeses directament a una altra empresa.

Dret a la limitació del tractament de les teves dades personals

Tens dret a la limitació del processament de les teves dades en els casos següents:

 • Quan hagis sol·licitat la rectificació de les teves dades personals durant el període en el qual en verifiquem l’exactitud.
 • Quan consideris que no estem autoritzats a processar les teves dades. En aquest cas, pots sol·licitar-nos que en limitem l’ús en comptes de sol·licitar-ne la supressió.
 • Quan consideris que ja no és necessari que continuem tractant les teves dades i vulguis que les conservem a l’efecte de l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • En els casos en els quals hi hagi un processament basat en el nostre interès legítim i hi hagis exercitat el teu dret d’oposició, pots demanar-nos que limitem l’ús de les teves dades durant la verificació de la prevalença d’aquests interessos respecte als teus.

Dret d’oposició

Tens dret a oposar-te en qualsevol moment al processament de les teves dades personals en funció del nostre interès legítim, inclosa l’elaboració de perfils.

Baixa de les comunicacions comercials: recorda que en qualsevol moment pots oposar-te a la recepció d’aquesta mena de comunicacions enviant-nos un correu electrònic a info@eljocllengut.cat. També podràs excloure’t d’aquest servei seguint les instruccions que s’indiquen al peu del cos de cadascuna de les comunicacions electròniques que t’enviem.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control

Recorda que, en qualsevol moment, i en cas que consideris que hem vulnerat el teu dret a la protecció de les teves dades, pots adreçar-te a l’autoritat de control corresponent, en el cas d’Espanya, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

7. COM GARANTIM LA CONFIDENCIALITAT DE LA TEVA INFORMACIÓ

La seguretat de les teves dades personals és una prioritat per a nosaltres. Per això, l’Associació Catalannets ha implantat totes les mesures de seguretat necessàries per garantir un ús i tractament eficaç de les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, salvaguardant la intimitat, privacitat, confidencialitat i integritat i fa ús dels mitjans tècnics necessaris per a evitar l’alteració, pèrdua, accés no autoritzat o tractament de les seves dades, segons l’estat de la tecnologia a cada moment.

Conseqüentment, complim amb els estàndards de seguretat recomanats per protegir-les. No obstant això, és impossible garantir-ne la seguretat d’una manera total, per la mateixa naturalesa d’internet i perquè es poden produir actuacions doloses de tercers fora del nostre control.

Ens comprometem a actuar amb rapidesa i diligència en cas que la seguretat de les dades es vegi en perill o compromesa, i a informar-te’n en cas que sigui necessari.

8. QUINA NORMATIVA AFECTA AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

A continuació, posem a la teva disposició les lleis i la normativa que et protegeixen i que estableix els teus drets, les quals han inspirat aquesta política de privacitat:

 • Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679
 • Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals 
 • Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic
9. MODIFICACIONS D’AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’Associació Catalannets pot modificar el contingut de la política de privacitat en qualsevol moment, especialment quan es produeixin modificacions legislatives, jurisprudencials o d’interpretació de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades que afectin els tractaments de dades de l’Associació Catalannets a través del web www.eljocllengut.cat.

Per això, et recomanem que revisis periòdicament aquesta política de privacitat per estar informat de com es tracten i protegeixen les teves dades personals, així com dels drets que t’assisteixen.

0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTornar a la pàgina
  Desplaça cap amunt