Condicions particulars de venda

Identitat del venedor

Totes les pàgines web localitzables sota el domini www.eljocllengut.cat, així com el seu contingut, són propietat de l’Associació Catalannets, amb domicili social al carrer Granollers, 14, de Sant Vicenç dels Horts, 08620 (Barcelona), amb NIF G16972614 i inscrita en el Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 69971. L’accés al lloc web i la utilització dels seus continguts i serveis s’ha d’efectuar d’acord amb la legislació vigent en matèria de marques, noms comercials, patents, propietat intel·lectual i industrial, i serveis de la informació, així com qualsevol altra legislació concordant aplicable.

Característiques del producte

Aquestes condicions particulars fan referència a la venda del producte Llengut (d’ara endavant, “el producte”), que consisteix en un joc de taula que inclou els components següents:

 • 1 capsa de cartró de 18,5 x 11,5 x 3,5 cm
 • 200 targetes amb preguntes i respostes
 • 2 daus (un de numèric i un d’il·lustrat)
 • 1 fitxa rodona de cartró troquelat
 • 1 fullet d’instruccions

Així mateix, el producte Llengut està destina a un públic a partir de 14 anys d’edat, i cal mantenir-lo fora de l’abast de menors de 3 anys, per tal com inclou algunes peces petites.

Preu

El preu del producte és de 25 € (IVA inclòs) + les despeses d’enviament corresponents. El preu per als enviaments peninsulars és de 4,95 € per a Catalunya i 5,10 € per a la resta de la Península (IVA no inclòs).

Procediment de pagament i enviament

El pagament s’efectua a través de la cistella electrònica del mateix web www.eljocllengut.cat, per mitjà de targeta bancària o Google Pay. L’enviament s’efectuarà, de manera general, en un termini de 24 a 48 h.

Canvis i devolucions

El producte es podrà retornar en el termini de 14 dies naturals des del moment de recepció del producte. Per demanar canvis o devolucions, cal enviar un missatge a info@eljocllengut.cat explicant la causa de la sol·licitud de canvi o devolució. L’Associació Catalannets avaluarà si és procedent efectuar el canvi i devolució i, si escau, procedirà a fer-lo efectiu al més aviat possible.

0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTornar a la pàgina
  Desplaça cap amunt