Condicions generals de venda

Identitat del venedor

Totes les pàgines web localitzables sota el domini www.eljocllengut.cat, així com el seu contingut, són propietat de l’Associació Catalannets, amb domicili social al carrer Granollers, 14, de Sant Vicenç dels Horts, 08620 (Barcelona), amb NIF G16972614 i inscrita en el Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 69971. L’accés al lloc web i la utilització dels seus continguts i serveis s’ha d’efectuar d’acord amb la legislació vigent en matèria de marques, noms comercials, patents, propietat intel·lectual i industrial, i serveis de la informació, així com qualsevol altra legislació concordant aplicable.

Productes i serveis oferts en aquesta pàgina web

A través de la pàgina web www.eljocllengut.cat es pot comprar el joc de taula Llengut (les característiques del qual es presenten en la mateixa pàgina web i en les condicions particulars), així com la resta de productes que, si s’escau, s’afegeixin en el catàleg de productes inclòs en la pàgina web i es descriguin en les eventuals condicions particulars.

Procés de compra

Per efectuar una compra a través del web www.eljocllengut.cat, cal seguir els passos següents:

 • Seleccionar el producte.
 • Accedir a la cistella a través del botó Veure la cistella i, a continuació, Ves a caixa, o bé directament des del botó Comprar.
 • Introduir les dades personals sol·licitades en el formulari de dades per al pagament.
 • Comprovar les dades introduïdes.
 • Afegir les dades de pagament.
 • Acceptar les condicions de venda.
 • Fer clic a Realitza la comanda per finalitzar la compra.

Pagament

Els mitjans de pagament acceptats per formalitzar la compra a través de la pàgina web www.eljocllengut.cat són el pagament electrònic amb targeta bancària i per Google Pay.

Llengua

La llengua utilitzada en el web www.eljocllengut.cat i en tot el procés de compravenda és el català.

Lliurament dels productes

Els productes es vendran exclusivament dins l’àmbit geogràfic estatal (Estat espanyol) i europeu (Espai Econòmic Europeu). L’empresa encarregada de gestionar el transport i enviament dels productes és Business Trans (polígon industrial El Segre, C/ Josep Segura Farré, parc. 709 25191 Lleida). El termini d’enviament serà, de manera general, de 24 a 48 h.

Informació i comunicacions

Els usuaris rebran un missatge de correu electrònic en finalitzar la comanda a través del web www.eljocllengut.cat i un altre missatge quan s’hagi fet efectiu l’enviament. En cas que hi hagi cap incidència, també serà contactat, ja sigui per correu electrònic o per via telefònica.

Canvis i devolucions

El producte es podrà retornar en el termini de 14 dies naturals des del moment de recepció del producte. Per demanar canvis o devolucions, cal enviar un missatge a info@eljocllengut.cat explicant la causa de la sol·licitud de canvi o devolució. L’Associació Catalannets avaluarà si és procedent efectuar el canvi i devolució i, si escau, procedirà a fer-lo efectiu al més aviat possible.

Privacitat de dades

En formalitzar la compra a través del web www.eljocllengut.cat, s’accepta la nostra política de privacitat i s’atorga el consentiment per tractar les dades facilitades per a les finalitats indicades. Per exercir els drets relatius a la protecció de dades de caràcter personal, podeu escriure a info@eljocllengut.cat.

Normativa aplicable

La venda de productes a través del web www.eljocllengut.cat està regulada per la normativa següent:

 • El Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries
 • La Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic
 • La Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals
 • El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades
0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTornar a la pàgina
  Desplaça cap amunt